Nu toți deputații s-au vaccinat împotriva Covid. Grosu: „Campionii rămân aceiași”
Full Article 2 minutes read

Nu toți deputații s-au vaccinat împotriva Covid. Grosu: „Campionii rămân aceiași”

Timp de o săptămână, încă doi deputați din Parlamentul Republicii Moldova au prezentat certificate de vaccinare împotriva coronavirusului. Datele au fost prezentate de către președintele Parlamentului Igor Grosu, în ședința din 14 octombrie.

„Dacă săptămâna trecută erau 84, acum avem 86. Tocmai doi pe săptămână. Și campionii rămân aceiași, domnule președinte (adresare către V. Voronin, NewsMaker). Aveți patru colegi care… alții mai spun că au anticorpi, nu mai știu ce… Dar patru nu spun nimic. Vă rugăm. Numele o să vi le spun personal, pentru că este informație cu caracter personal”, a menționat speakerul Igor Grosu.

Potrivit președintelui Legislativului, 60 de deputați din PAS au prezentat certificate de vaccinare, iar un deputat a prezentat un document care atestă prezența anticorpilor. Un singur parlamentar al fracțiunii nu s-a vaccinat.

„Dumneavoastră (Blocul Comuniștilor și Socialiștilor) aveți 5: 4 care au prezentat certificate privind prezența anticorpilor, iar unul are test negativ. Aveți 4 care nu au prezentat niciun document. La fracțiunea „ȘOR”este aceeași situație: din 6 – 3 vaccinați, unul a prezentat document care confirmă că are anticorpi. Vă rog frumos, maximă responsabilitate! Îndemnăm cetățenii să se vaccineze, în timp ce noi nu ne vaccinăm!”, a menționat Igor Grosu.

Președintele Partidului Comuniștilor Vladimir Voronin a demonstrat certificatul de vaccinare împotriva COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: