„O aberație mai mare nu am auzit vreodată în viață”. Reacția lui Litvinenco, după ce Platon a spus că acesta este „agentul lui Plahotniuc”
Full Article 2 minutes read

„O aberație mai mare nu am auzit vreodată în viață”. Reacția lui Litvinenco, după ce Platon a spus că acesta este „agentul lui Plahotniuc”

Deputatul Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție pe Facebook după ce Veaceslav Platon a declarat că acesta ar fi omul lui Plahotniuc.

„Domnul Litvinenco este un agent a lui Plahotniuc”, a declarat Platon. La rândul său, Litvinenco a scris că acestea sunt aberații.

„O aberație mai mare nu am auzit vreodată în viață. Şi asta doar pentru că am expediat o interpelare către procurorul general. Dar, probabil, pentru eliberarea sa trebuie să achite polițe lui Dodon. Va juca după cum pare pentru Dodon rolul lui Șor pe timpul lui Plahotniuc – să arunce cu noroi în opoziție”, a scris Litvinenco.

Precizăm că astăzi, 15 iunie, Veaceslav Platon a fost eliberat din detenție. Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a admis integral demersul procurorului general privind suspendarea executării pedepsei de către Platon.

Magistrații au dispus suspendarea imediată a executării sentinței Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, din 20 aprilie 2017, emisă în privința lui Platon, prin care acesta fusese condamnat la 18 ani închisoare pentru escrocherie, spălare de bani și corupere activă.

Executarea în continuare a pedepsei de către Veaceslav Platon este condiționată de evoluția procedurii de revizuire a procesului penal, anterior deschisă de PCCOCS.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: