O casă din Orhei și o grădiniță din raionul Anenii Noi, cuprinse de flăcări marți dimineață
Full Article 2 minutes read

O casă din Orhei și o grădiniță din raionul Anenii Noi, cuprinse de flăcări marți dimineață

În ultimele trei zile, salvatorii și pompierii au realizat 94 de intervenții la lichidarea consecințelor situațiilor de risc, informează Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU). În dimineața de 11 mai, pompierii au intervenit pentru stingerea a două incendii: în orașul Orhei și în satul Mereni, Anenii Noi. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Un incendiu în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc în dimineața zilei de 11 mai. Potrivit primelor informații, acoperișul unei case de locuit din strada Tineretului nr.12, din orașul Orhei, a luat foc. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 01:13. La fața locului au intervenit două echipe de salvatori, care au reușit localizarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire. În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Un alt caz în care a fost necesară intervenția pompierilor a avut loc în localitatea Mereni, raionul Anenii Noi. Un incendiu a cuprins o parte din construcția unei grădinițe părăsite. Salvatorii au fost alertați în dimineața zilei de 11 mai pentru a lichida arderea. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:53. La fața locului pentru misiunea de stingere a incendiului au lucrat două echipe de pompieri. În urma arderii nu au fost raportate victime. Circumstanțele cazului se stabilesc.

Pe parcursul ultimelor zile, angajații IGSU au intervenit în 94 de situații. Acțiunile au fost orientate pentru stingerea incendiilor, focarelor de ardere, deblocare, dar și acțiuni de salvare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: