„O decizie inadmisibilă”. Federația Sindicală „Sănătate”, despre decizia guvernului de a anula indemnizația de 16 mii de lei
Full Article 50 second read

„O decizie inadmisibilă”. Federația Sindicală „Sănătate”, despre decizia guvernului de a anula indemnizația de 16 mii de lei

Federația Sindicală „Sănătate” a venit cu o reacție după ce guvernul a aprobat proiectul de lege prin care se anulează indemnizațiile unice de 16 mii de lei, de care beneficiau lucrătorii medicali infectați cu virusul COVID-19.

„Ținând cont de faptul că suntem în plină pandemie, iar numărul lucrătorilor medicali infectați și decedați este în continuă creștere, Federația Sindicală „Sănătatea” găsește această decizie inadmisibilă și solicită autorităților responsabile de a interveni prompt și de a identifica resurse financiare pentru a oferi, în continuare, indemnizații unice de 16 mii de lei lucrătorilor medicali infectați cu virusul COVID-19 la locul de muncă”, se anunță în mesajul Federației Sindicale.

Totodată, și președintele Igor Dodon a venit cu o reacție. Acesta a declarat că nici el, nici parlamentul, nu vor susține propunerea guvernului.

Precizăm că până în prezent 2168 de persoane au beneficiat de indemnizația unică în valoare de 16 mii lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: