O familie de ucraineni s-a rătăcit noaptea în Moldova, după ce GPS-ul i-a dus în câmp. Cum s-a încheiat aventura?
Full Article 2 minutes read

O familie de ucraineni s-a rătăcit noaptea în Moldova, după ce GPS-ul i-a dus în câmp. Cum s-a încheiat aventura?

O familie originară din Ucraina a trecut prin momente de panică după ce s-a rătăcit, noaptea în Republica Moldova. Din cauza că GPS-ul le-a jucat festa, mașina în care se aflau împreună cu copiii minori a rămas blocată într-o baltă, în plin câmp, cu legătură telefonică slabă. Din fericire, adulții au reușit să sune la 112, iar o mașină de poliție a reușit să îi găsească și să îi ajute.

Anna Smirnova a descris întreaga aventură pe Facebook.

Pe drumul de întoarcere spre Anglia ne-a așteptat o aventură… a fost cam înfiorător, însă la final am căpătat experiență și vom avea ce să ne amintim. Noapte, legătură telefonică slabă, GPS-ul ne-a indicat un traseu care așa cum s-a dovedit ulterior era scurt, însă deloc sigur. Ne-am pomenit în plin întuneric, înconjurați de câmpuri, mașina a nimerit într-o baltă, copiii au început să se agite, întrucât în jur nu era niciun suflet viu. Totul s-a întâmplat pe teritoriul Moldovei, în drum spre Chișinău”, a povestit femeia.

Din fericire, aceasta a reușit să ia legătura cu serviciul urgențe: „Ca prin minune am reușit să apelez numărul 112. Timp de 40-45 de minute au încercat să stabilească unde am ajuns și cum pot să ne găsească și… o, minune! O mașină de patrulare a poliției a reușit să ne găsească”.

Peste aproape o oră, o mașină a poliției a reușit să îi găsească și să îi ajute să iasă din încurcătură: „Băieții au fost foarte atenți, au făcut tot ce a depins de ei și chiar mai mult. Ne-au ajutat să scoatem mașina din baltă, ceea ce s-a dovedit a fi destul de dificil, pentru că era foarte încărcată. După aceea, am reușit să ne continuăm drumul. Sunt nespus de recunoscătoare față de Nenea și Artur, care nu ne-au lăsat la nevoie!”

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: