O familie din Hîncești își căuta copilul de 16 ani din septembrie, anul trecut. Polițiștii l-au găsit 
Full Article 40 second read

O familie din Hîncești își căuta copilul de 16 ani din septembrie, anul trecut. Polițiștii l-au găsit 

Un băiat de 16 ani din raionul Hîncești a fost găsit după ce a dispărut de la domiciliu din luna septembrie 2022. Polițiștii spun că minorul a fost identificat la o stână din același raion. 

Potrivit oamenilor legii, minorul este din satul Crasnoarmeiscoe, raionul Hîncești. Acesta a dispărut în luna septembrie 2022. Băiatul a mai avut plecări voluntare de la domiciliu, potrivit polițiștilor.

Pe 6 ianuarie, Poliția Republicii Moldova declară că minorul a fost găsit și reîntors în familie.

„O perioadă de timp acesta s-ar fi aflat în raionul Cantemir, iar aseară a fost depistat viu și nevătămat la o stână din satul Cioara, raionul Hîncești”, comunică polițiștii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: