O femeie de 54 de ani din Rusia este în stare gravă, după ce a fost lovită cu piciorul în burtă de un polițist (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

O femeie de 54 de ani din Rusia este în stare gravă, după ce a fost lovită cu piciorul în burtă de un polițist (VIDEO)

O femeie de 54 de ani din Sankt Petersburg a fost internată în secția de reanimare, după ce, în timpul acțiunii din ajun, în susținerea lui Navalnîi, a fost lovită cu piciorul în burtă de un polițist, scrie Novaya Gazeta pe 24 ianuarie. Starea acesteia este gravă.

„Este în secția cardio-chirurgie de reanimare. Starea este gravă, nu a fost transferată în secția terapie”, au declarat reprezentanții spitalului pentru RIA Novosti.

Incidentul a fost surprins de camerele video. În înregistrare se aude cum femeia îi întreabă pe polițiști din ce motiv au reținut un tânăr. În loc de răspuns, a primit un picior în burtă și a căzut pe asfalt.

Anterior, directorul Spitalului de Urgență „Djanelidze” Vadim Manukovskii a declarat pentru publicația „Podiem” că femeia se simte „minunat”: „A suferit un traumatism ușor, nu e nicio problemă. Este conștientă, se simte minunat, eu aș externa-o”, a precizat acesta.

Canalul de Telegram Mash scrie că poliția și-a cerut scuze de la femeie și că i-au propus „orice formă de ajutor” de care va avea nevoie.

În cadrul acțiunilor din Sabkt Petersburg, organizate în susținerea lui Navalnîi, s-au adunat câteva mii de oameni. Demonstrațiile s-au încheiat cu rețineri și ciocniri violente cu poliția.

În total, în urma acțiunilor din 23 ianuarie, în Federația Rusă, au fost reținuți peste 3,3 mii de oameni, inclusiv circa 40 de jurnaliști.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: