O femeie din autocarul Cluj-Chișinău a murit în Gara de Sud
Full Article 1 minutes read

O femeie din autocarul Cluj-Chișinău a murit în Gara de Sud

O femeie, în vârstă de 65 de ani, a decedat la Autogara de Sud din Chișinău. Informația a fost comunicată pentru NM de ofițerul de presă al poliției Natalia Stati. 

Poliția a fost anunțată despre caz în dimineața zilei de 26 ianuarie, în jurul orei 07:15. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentare și stabilirea circumstanțelor.

Polițiștii au stabilit că femeia de 65 de ani, împreună cu soțul ei, în timp ce se deplasa cu autocarul cursa Cluj-Chișinău a început să se simtă rău.

„Ajungând la Gara Auto Sud, medicii au depus efort și îngrijiri medicale dar femeia a decedat”, a comunicat reprezentanta Poliției.

La fața locului a fost solicitat și medicul legist, care a constatat decesul femeii. Urme de violență nu au fost depistate. Preliminar, potrivit polițiștilor, ar fi vorba despre un stop cardiac.

Cadavrul femeii a fost dus la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizei și a stabili cauza exactă a decesului.

Totodată, pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: