O fetiță de 13 ani, lovită de o mașină, la Soroca. Șoferul a fugit de la fața locului, dar a fost găsit de Poliție
Full Article 1 minutes read

O fetiță de 13 ani, lovită de o mașină, la Soroca. Șoferul a fugit de la fața locului, dar a fost găsit de Poliție

O fetiță de 13 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină. Cazul a avut loc în seara zilei de 21 noiembrie, în localitatea Rublenița din raionul Soroca. Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că șoferul automobilului a fost identificat, după ce a părăsit locul producerii accidentului.

GP anunță că oamenii legii au fost anunțați de angajații Spitalului raional Soroca, pe 21 noiembrie, în jurul orei 22:00, precum că o minoră de 13 ani s-a adresat pentru examinarea medicală. Fetița ar fi ajuns la spital cu leziuni corporale caracteristice unui accident rutier.

În cadrul documentării, preliminar s-a constatat că, în seara zilei de 21 noiembrie, în jurul orei 18:00, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitatea Rublenița, fata de 13 ani ar fi fost accidentată, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului.

IGP anunță că șoferul a fost identificat, la scurt timp, de oamenii legii. Vinovat de accident s-ar face un bărbat de 68 de ani, originar din aceeași localitate.

Cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: