O minoră din Anenii Noi, la un pas de a fi violată de un tânăr de 24 de ani. Acțiunea a avut loc într-o pădure din raion
Full Article 1 minutes read

O minoră din Anenii Noi, la un pas de a fi violată de un tânăr de 24 de ani. Acțiunea a avut loc într-o pădure din raion

Poliția din Anenii Noi comunică despre o tentativă de viol asupra unei minore de către un tânăr de 24 de ani. Potrivit oamenilor legii, acțiunea a avut loc într-o pădure din Anenii Noi. Suspectul a fost reținut, iar minora beneficiază la moment de asistența necesară. 

În după amiaza zilei de ieri, poliția din Anenii Noi a fost sesizată precum că în extravilanul unei localități, în pădurea din apropiere, a fost săvârșită o tentativă de viol asupra unei minore de 11 ani.

Imediat au fost întreprinse toate acțiunile de urmărire penală, fiind identificat un suspect de 24 ani.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pe faptul tentativei de viol. Suspectul a fost reținut pe un termen de 72 ore.

Oamenii legii întreprind toate măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar minora beneficiază de toată asistență necesară.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: