O minoră testată pozitiv cu COVID-19 a fugit dintr-un spital din capitală
Full Article 2 minutes read

O minoră testată pozitiv cu COVID-19 a fugit dintr-un spital din capitală

O fată de 17 ani care era testată pozitiv cu COVID-19 a fugit în dimineața zilei de 28 aprilie din Spitalul clinic municipal de boli contagioase de copii din capitală. Informația a fost confirmată pentru NM atât de reprezentanții instituției, cât și de ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati. 

Potrivit poliției, minora era originară din municipiul Soroca.

Din cele comunicate de medici, în sera zilei de ieri minora se afla in salon, iar dimineață medicul a depistat lipsa acesteia.

Poliția întreprinde toate măsurile în stabilirea locului aflării a minorei.

Amintim că nu este primul caz de acest fel. Pe 21 aprilie, un minor, la fel de 17 ani, a fugit din spital. Acesta a fost găsit de polițiști și adus înapoi în instituția medicală.

Iar pe 11 aprilie o femeie diagnosticată cu COVID-19 a plecat fără permisiune din Spitalul Sf. Arhanghel Mihail din capitală. Aceasta a revenit peste câteva ore.

Un alt caz a avut loc în spitalul din Căușeni. Un bărbat de 31 de ani a fugit din spital înainte de a afla rezultatul testelor de laborator. Ulterior, analizele au demonstrat că acesta nu era infectat cu COVID-19.

Pe 28 martie, un bărbat testat pozitiv a fugit din Spitalul Republican. El a fost găsit de poliție peste câteva ore și adus înapoi.

Anterior, pe 12 martie, o femeie care a ajuns la Unitatea Primiri Urgente (UPU), fiind suspectă de infectare, a agresat personalul medical și a fugit din spital, împreună cu copilul său.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: