O moldoveancă a câștigat un concurs de frumusețe din Germania: „Nu uit de unde am pornit”
Full Article 2 minutes read

O moldoveancă a câștigat un concurs de frumusețe din Germania: „Nu uit de unde am pornit”

O tânără din Republica Moldova a câștigat titlul de „Miss Supranational Germany”. Vorbim de Maria Ignat, care va reprezenta Germania la unul dintre cele mai populare concursuri de frumusețe din lume – „Miss Supranational”, care va avea loc pe 14 iulie în Polonia. Moldoveanca spune că, deși va reprezenta Germania în această competiție, nu uită de unde a pornit. Într-un mesaj făcut public, Maria Ignat își îndeamnă conaționalele să creadă în propriile puteri să și-și urmărească visele.  

„Sunt reprezentanta Germaniei, dar nu uit niciodată de unde am venit și unde mi-i casa natală. Mă mândresc de faptul că sunt Moldoveanca și că am reușit să ajung atât de departe, că am posibilitatea de a dovedi tuturor că moldovenii noștri sunt un popor stăruitor și puternic. Vreau să folosesc această oportunitate ca să motivez și alte femei din Moldova să creadă în ele și să își urmărească mereu visurile”, spune Maria Ignat.

Maria Ignat este originară din Republica Moldova. În Germania, tânăra locuiește de zece ani.

Precizăm în acest context că „Miss Supranațional” este unul dintre trei cele mai prestigioase concursuri de frumusețe din întreaga lume.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: