O moldoveancă va fi noua purtătoare de cuvânt a președintelui Consiliului European
Full Article 50 second read

O moldoveancă va fi noua purtătoare de cuvânt a președintelui Consiliului European

Șefa Cabinetului prezidențial moldovenesc Ecaterina Casinge va fi noua purtătoarea de cuvânt a președintelui Consiliului European (CE) Charles Michel. Aceasta își va începe activitatea în luna august. 

Consiliul European (CE) a publicat, pe 14 iulie, un comunicat în care a declarat că Barend Leyts, actualul purtătorul de cuvânt al lui Charles Michel, se va alătura cabinetului prim-ministrului Belgiei, Alexander De Croo, unde va activa în calitate de Director de comunicare.

Astfel, CE a anunțat că poziția lui Barend Leyts va fi preluată de Ecaterina Casinge.

„Barend Leyts va fi înlocuit de Ecaterina Casinge. Doamna Casinge a lucrat în calitate de consilier superior pe probleme de strategie și comunicare în cadrul Parlamentului European. În prezent, este șefa de cabinet a președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Ea va începe să lucreze ca purtătoare de cuvânt a președintelui Michel în luna august”, se arată în comunicat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: