O nouă alertă cu bombă la Judecătoria Buiucani. Și Curtea de Apel ar fi minată
Full Article 40 second read

O nouă alertă cu bombă la Judecătoria Buiucani. Și Curtea de Apel ar fi minată

La Chișinău a fost anunțată o nouă alertă cu bombă. Un bărbat a declarat la 112 că Judecătoria Chișinău cu sediul la Buiucani și Curtea de Apel sunt minate.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 10:20.

Oamenii legii spun că un bărbat a anunțat precum că Judecătoria Chișinău cu sediul la Buiucani și Curtea de Apel sunt minate.

La fața locului la moment activează serviciile specializate.

Ultima alertă cu bombă a fost anunțată ieri. Poliția a fost sesizată că Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, este minată. Alerta s-a dovedit a fi falsă. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasă cu bună știință despre actul de terorism.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: