O nouă cursă de tren Chișinău-Iași, pusă la dispoziția refugiaților. A fost suplinită cu încă 5 vagoane
Full Article 2 minutes read

O nouă cursă de tren Chișinău-Iași, pusă la dispoziția refugiaților. A fost suplinită cu încă 5 vagoane

Calea Ferată din Moldova (CFM) anunță despre o nouă cursă specială spre Iași pentru refugiații ucraineni, pentru data de 8-9 martie. La cele 10 vagoane cu care se efectuau cursele precedente, au fost adăugate încă 5 vagoane reabilitate recent.

Astfel, potrivit CFM, capacitatea transportării astăzi va constitui 1050 pasageri.

Cursa tur va porni la ora 22:00 (8 martie) din Căușeni și la ora 01:20 (9 martie) va ajunge la Chișinău. Din capitală, trenul va porni la ora 02:00 (9 martie) și va ajunge la Iași la ora 07:50.

Cursa retur va porni la ora 08:25 din Iași (Socola) și va ajunge la ora 12:54 la Chișinău. De aici, trenul va porni la ora 14:45 și va ajunge la Căușeni la ora 17:36.

Pentru mai multe informații, refugiații sunt îndemnați să apeleze la numărul – 0 2283 3333.

De menționat, cursa pusă la dispoziție de CFM pentru refugiați este gratuită.

Republica Moldova intră în top 5 țări unde vin refugiații din Ucraina. În cadrul unei conferințe de presă, ieri, premierul Natalia Gavrilița a fost întrebată câți refugiați mai poate primi țara noastră și dacă putem ajunge la o criză umanitară în acest sens. Prim-ministrul a evidențiat că autoritățile la moment depun efort deja pe tranzitul populației, odată ce capacitatea țării a fost depășită.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: