„O nouă minciună marca Dodon și PSRM”. Maia Sandu îl va acționa în judecată pe deputatul Corneliu Furculiță
Full Article 2 minutes read

„O nouă minciună marca Dodon și PSRM”. Maia Sandu îl va acționa în judecată pe deputatul Corneliu Furculiță

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, îl va acționa în judecată pe deputatul PSRM, Corneliu Furculiță, după ce acesta a declarat că PAS ar profita de criza din domeniul agriculturii și ar urmări, de fapt, optimizarea micilor fermieri și admiterea ca cetățenii străini să poată cumpăra terenuri agricole din Republica Moldova.

„O nouă minciună marca Dodon și PSRM, mai gogonată decât cea cu 30 de mii de sirieni de acum 4 ani, este vehiculată azi de deputații socialiști care își bat joc de oameni desconsiderându-i și umilindu-i cu minciuni și insulte. Pentru că le-am dat în obraz că nu le pasă de agricultori și de pământurile noastre, ei amăgesc oamenii că noi vrem să vindem pământul cetățenilor străini. Este o minciună cât prostia lor de mare”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

În acest sens, Maia Sandu a anunțat că îl va acționa „în judecată și pe deputatul Furculiță, și toate publicațiile socialiste care promovează această minciună”.

Amintim că, în cadrul unei conferințe din 17 august, deputații Corneliu Furculiță și Radu Mudreac au acuzat liderii Platformei Demnitate și Adevăr (DA) și ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) că ar profita de criza din domeniul agriculturii și ar urmări, de fapt, optimizarea micilor fermieri și admiterea ca cetățenii străini să poată cumpăra terenuri agricole din Republica Moldova.

O nouă minciună marca Dodon și PSRM, mai gogonată decât cea cu 30 de mii de sirieni de acum 4 ani, este vehiculată azi…

Posted by Maia Sandu on Monday, 17 August 2020

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: