O nouă rută de autobuz pentru locuitorii din orașul Codru. Cum va circula 
Full Article 2 minutes read

O nouă rută de autobuz pentru locuitorii din orașul Codru. Cum va circula 

Primăria municipiului Chișinău a anunțat despre lansarea unei noi rute de autobuz către orașul Codru. Este vorba despre ruta municipală nr. 14. Ruta nr. 15, lansată recent, duce în cealaltă parte a orașului Codru și anume pe strada Potîrnichii. Precizările au fost făcute, pe 3 octombrie, de autoritățile capitalei. 

Începând cu 3 octombrie, către orașul Codru, a fost lansată o nouă rută municipală de autobuz – nr. 14, după ce acum o săptămână către această suburbie a fost instituită ruta de autobuz nr.15.

Ruta nr. 14 „or. Chișinău (str. Miorița) – or. Codru (str. Schinoasa Deal)” va avea următorul itinerar:

  • Tur – în raza or. Chișinău: șos. Hâncești, str. Miorița (pod), în raza or. Codru: str. Sihastrului, str. Schinoasa Deal;
  • Retur – în raza or. Codru: str. Schinoasa Deal, str. Sihastrului, în raza or. Chișinău: șos. Hâncești, str. Miorița (pod).

Stația terminus a fost stabilită pe terenul tehnologic din str. Schinoasa Deal din or. Codru.

„Această măsură a fost luată în scopul eficientizării serviciilor de transportare a călătorilor și deservirea calitativă a populației din această localitate cu transport public municipal. Recent, la fel în orașul Codru, am lansat altă rută de autobuz, este vorba de ruta nr. 15, care duce în cealaltă parte a orașului Codru și anume pe strada Potîrnichii”, a menționat edilul Ion Ceban.

Orarul de circulație poate fi vizualizat mai jos.

O nouă rută de autobuz pentru locuitorii din orașul Codru. Cum va circula 

Facebook/Primăria Municipiului Chișinău


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: