O porțiune din strada Alexei Mateevici din capitală, închisă pentru două săptămâni. Cum va circula transportul public?
Full Article 2 minutes read

O porțiune din strada Alexei Mateevici din capitală, închisă pentru două săptămâni. Cum va circula transportul public?

În perioada 02.11.2020 – 16.11.2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici din capitală, în perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab și Vasile Alecsandri.

Modificările vin în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada Vlaicu Pârcălab, anunță primăria capitalei.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată:

Troleibuze:

Ruta nr. 2 – itinerarul rutei se modifică după cum urmează: de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele nr. 3 și nr. 10 – itinerarul rutelor se scurtează până la str. A. Mateevici;

Ruta nr. 24 – itinerarul rutei se suspendă.

Autobuze:

Ruta nr. 11 – itinerarul se modifică după cum urmează – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Ruta nr. 124

Tur –  de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit;

Retur – de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. A. Mateevici, str. Armenească, str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 188 – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: