O străină a rămas fără produsele pentru botox, la vamă. Le-a ascuns în roata de rezervă a mașinii și sub haine
Full Article 50 second read

O străină a rămas fără produsele pentru botox, la vamă. Le-a ascuns în roata de rezervă a mașinii și sub haine

Peste 370 de seringi și recipiente cu soluții injectabile (botox) urmau să ajungă ilegal în Republica Moldova. Acestea au fost ascunse și nedeclarate controlului vamal, de către o cetățeancă străină, în vârstă de 53 de ani. Serviciul Vamal anunță că cazul a avut loc la frontiera Tudora.

Sursa citată precizează că funcționarii vamali în comun cu polițiștii de frontieră au supus controlului de rigoare mijlocul de transport, iar în rezultat au depistat în roata de rezervă și în salonul mijlocului de transport mai multe produse cosmetologice tăinuite.

Potrivit Serviciului Vamal, în momentul în care s-a decis ridicarea produselor și documentarea cazului, persoana a încercat să ascundă produsele sub haină, motiv pentru care echipa de control a dispus suplimentar efectuarea controlului corporal.

„Produsele au fost ridicate, iar investigațiile pe caz continuă”, precizează sursa citată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: