O tânără din Orhei, bătută cu cruzime de mai multe minore. Toate au între 14 și 16 ani
Full Article 2 minutes read

O tânără din Orhei, bătută cu cruzime de mai multe minore. Toate au între 14 și 16 ani

O tânără de 16 ani a fost bătută la Orhei. Imaginile video cu cele întâmplate au apărut în mediul online. La rândul lor, reprezentanții Poliției Republicii Moldova declară că s-au autosesizat și au inițiat o anchetă. 

Potrivit oamenilor legii, fata agresată este o minoră de 16 ani. Aceasta a fost bătută cu bestialitate de o cunoscută de-a sa de doar 15 ani.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă, 28 mai, în satul Biești din raionul Orhei, după ce victima împreună cu o prietenă s-ar fi întâlnit cu alte două cunoscute, toate minore.

La un moment dat, între victimă și una dintre fete s-a iscat un conflict verbal care a degenerat în bătaie. Din declarațiile minorelor, pe alături trecea un băiat pe care acestea nu îl cunosc însă care a susținut verbal încăierarea în loc să intervină. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 18 ani originar din Orhei, care urmează să fie audiat de polițiști.

Reprezentanții Poliției spun că mai multe fete, cu vârstele de 14-16 ani, au fost implicate în acest caz. Acestea sunt audiate la moment, în prezența părinților și a specialiștilor de resort.

Oamenii legii mai spun că în seara zilei de ieri, angajații IP Orhei au transportat minora la spital pentru a fi examinată. Aceasta fiind internată.

Poliția declară că minorele se află la evidență pentru abandon de domiciliu, iar părinții au fost sancționați de multiple ori contravențional.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, pentru huliganism agravat, care se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 7 ani.

De menționat că imaginile video cu cele întâmplate au fost publicat de canalul de Telegram – Ungureanu 112.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: