O viitoare polițistă din România a restituit unei moldovence rucsacul cu acte și €1400, uitat într-o benzinărie
Full Article 2 minutes read

O viitoare polițistă din România a restituit unei moldovence rucsacul cu acte și €1400, uitat într-o benzinărie

O elevă a unei școli de Poliție din România a găsit în toaleta unei benzinării un rucsac cu 1 400 de euro și mai multe acte. Viitoarea polițistă a făcut mici cercetări, a găsit proprietara și i-a returnat rucsacul, scrie adevarul.ro. Proprietara este o femeie din Republica Moldova. 

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a făcut public gestul elevei anului I de la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina. Este vorba despre Andreea-Elena Șușnea, o tânără de 20 de ani, care din februarie 2023 efectuează stagiul de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

Eleva a găsit rucsacul în toaleta unei benzinării din Bârlad pe 7 aprilie, la ora 22:00.

„Colega noastră a efectuat verificări, a identificat și contactat proprietarul rucsacului, însă nu l-a putut întâlni decât în cursul dimineții următoare, întrucât familia care a uitat rucsacul la Bârlad plecase la drum și ajunsese deja în județul Sibiu”, au spus reprezentanții Inspectoratului.

Proprietara rucsacului este o femeie de 36 de ani din Orhei.

Sursa menționează că femeia și familia acesteia, soțul și 2 copii minori, au fost bucuroși să vadă că bunurile din rucsac (pașapoartele familiei, 1.400 de euro, telefoane mobile și bunuri personale) au fost în siguranță și le-au putut primi înapoi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: