Oazu Nantoi, despre starea sa de sănătate: „Reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial”
Full Article 2 minutes read

Oazu Nantoi, despre starea sa de sănătate: „Reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial”

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Oazu Nantoi a oferit detalii despre accidentul pe care l-a suferit în Bulgaria. Acesta a menționat că este vorba despre un traumatism pe care l-a suportat în timpul unui salt cu parașuta. 

Potrivit parlamentarului, accidentul s-a produs pe 24 iulie, în timp ce participa la Cupa Europei de Est – Precizia aterizării, etapă care se desfășura în Bulgaria. În urma unui salt cu parașuta, acesta a suferit un traumatism la aterizare.

„Investigațiile medicale locale au indicat că este necesară transportarea mea acasă într-o poziție orizontală și fixată. Deoarece caracterul traumei nu mi-a permis să revin în Moldova la volanul propriei mașini, am apelat la asistența unui echipaj SMURD terestru. Investigațiile adiționale în Chișinău au relevat că trauma nu e gravă, iar reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial. Totodată, aș vrea să aduc mulțumiri tuturor oamenilor buni care și-au manifestat compasiunea și consideraţia în legătură cu acest incident nefericit”, a menționat Nantoi.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a confirmat, în dimineața de 26 iulei, că un echipaj SMURD din Republica Moldova a adus din Bulgaria la Chișinău un bărbat în vârstă de 73 de ani, care a suportat un traumatism aflându-se în regiunea Montana, Bulgaria. Purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a confirmat că este vorba despre deputatul Oazu Nantoi, iar starea acestuia „este stabilă”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: