Odesa și Nikolaev, lovite cu mai multe rachete în această dimineață VIDEO
Full Article 40 second read

Odesa și Nikolaev, lovite cu mai multe rachete în această dimineață VIDEO

Odesa și Nikolaev au fost supuse unor noi atacuri cu rachete. Informații în acest sens au fost prezentate pe 26 iulie dimineața, de reprezentanții Comandamentului operațional „Sud”. 

Potrivit reprezentanților țării vecine, „atacul masiv” a fost efectuat în sudul Ucrainei, în direcția Mării Negre.

În regiunea Odesa, în urma atacului au fost lovite mai multe clădiri, urmate de incendii. Salvatorii sunt la fața locului. Potrivit datelor preliminare, nu sunt victime.

În regiunea Nikolaev a fost atacată infrastructura portuară. La fel a fost atacată și o piață auto.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: