Odesa și Nikolaev, lovite cu mai multe rachete în această dimineață VIDEO
Full Article 40 second read

Odesa și Nikolaev, lovite cu mai multe rachete în această dimineață VIDEO

Odesa și Nikolaev au fost supuse unor noi atacuri cu rachete. Informații în acest sens au fost prezentate pe 26 iulie dimineața, de reprezentanții Comandamentului operațional „Sud”. 

Potrivit reprezentanților țării vecine, „atacul masiv” a fost efectuat în sudul Ucrainei, în direcția Mării Negre.

În regiunea Odesa, în urma atacului au fost lovite mai multe clădiri, urmate de incendii. Salvatorii sunt la fața locului. Potrivit datelor preliminare, nu sunt victime.

În regiunea Nikolaev a fost atacată infrastructura portuară. La fel a fost atacată și o piață auto.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: