Orele din perioada extinsă a vacanței de toamnă vor fi recuperate
Full Article 1 minutes read

Orele din perioada extinsă a vacanței de toamnă vor fi recuperate

Elevii din municipiul Chișinău vor recupera orele din perioada extinsă a vacanței. Acest lucru se va întâmpla la finele primului semestru al acestui an. Anunțul a fost făcut de către Andrei Pavaloi, șeful adjunct al Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului Municipal Chișinău, la ședința Primăriei, din 1 noiembrie.

„Orele pentru zilele suplimentare de vacanță vor fi recuperate la finele semestrului I, iar modalitatea de recuperare a conținuturilor curriculare proiectate pentru perioada dată va fi stabilită de fiecare instituție de învățământ în parte, în funcție de capacitatea instituțională, resursele didactice disponibile și regimul său de activitate. Directorii urmează să stabilească de comun acord cu cadrele didactice, părinții elevii cum vor recupera orele din perioada extinsă a vacanței de toamnă”, a declarat Andrei Pavaloi.

Amintim că vacanța de toamnă a elevilor a fost prelungită cu o săptămână în vederea prevenirii răspândirii virusului Covid-19. Recomandarea a fost făcută de Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: