„Pâine nu-i, în schimb avem circ”. PDM condamnă reținerea fostului șef al ASP Sergiu Răilean
Full Article 1 minutes read

„Pâine nu-i, în schimb avem circ”. PDM condamnă reținerea fostului șef al ASP Sergiu Răilean

Partidul Democrat din Moldova (PDM) condamnă atacurile autorităților împotriva vicepreședintelui PDM Sergiu Railean și consideră „abuzive și nefondate”, acțiunile împotriva acestuia. Este reacția PDM, după ce Răilean a fost reținut pe 17 noiembrie, pentru abuz și depășirea atribuțiilor de serviciu.

„PDM este convins că show-urile organizate de noua guvernare cu percheziții și intimidări au ca scop deturnarea agendei publice și distragerea atenției populației de la adevăratele probleme ale oamenilor: dublarea tarifului la gaz și creșterea continuă a prețurilor la majoritatea produselor, precum și ineficiența gestionării crizei pandemice. Aceste acțiuni disproporționate demonstrează că din păcate cu pâinea stăm prost, iar cu circul , dimpotrivă, foarte bine”, menționează PDM.

Democrații califică acțiunile de astăzi „ derapaje antidemocratice” și se arată siguri că Sergiu Railean își va demonstra nevinovăția.

Amintim că fostul director al Agenției Servicii Publice (ASP), vizat într-o anchetă desfășurată de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), a fost reținut pentru abuz și depășirea atribuțiilor de serviciu, urmare a perchezițiilor din dimineața de 17 noiembrie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: