Partidul Puterea Oamenilor a depus actele la CEC pentru înregistrarea la alegerile parlamentare anticipate
Full Article 50 second read

Partidul Puterea Oamenilor a depus actele la CEC pentru înregistrarea la alegerile parlamentare anticipate

Partidul Puterea Oamenilor, condus de fostul primar interimar al capitalei Ruslan Codreanu, a depus actele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea la alegerile parlamentare anticipate.

„Noi suntem foarte mândri că într-o perioadă atât de scurtă am reușit să construim o platformă. Avem oameni din diverse domenii, care au în spate zeci de mii de ore lucrate, fie că este vorba de medicină, justiție, economie sau administrație. Noi avem tineri, cei mai buni studenți, cei mai buni antreprenori pe listele noastre”, a spus Ruslan Codreanu.

Până în prezent, CEC a înregistrat nouă concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Este vorba despre Blocul electoral al comuniștilor și socialiștilor, Partidul Acasă Construim Europa, Partidul „Congresul Civic”, Blocul electoral „Renato Usatîi”, Partidul Politic „ȘOR”, Partidul Acțiune și Solidaritate, Mișcarea Profesioniștilor „Speranța-Надежда”, Partidul Democrat din Moldova și Platforma Demnitate și Adevăr.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: