Partidul Unității Naționale s-a lansat în campania electorală
Full Article 2 minutes read

Partidul Unității Naționale s-a lansat în campania electorală

Partidul Unității Naționale (PUN) s-a lansat în campania electorală, astăzi, 5 iunie. Evenimentul a avut loc în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”.

„În această bătălie politică, PUN vine cu o listă de personalități competente, care au în spate experiență profesională în varii domenii: educație, sănătate, administrație publică, inginerie, diplomație, economie și finanțe. Avem oameni responsabili și integri”, a spus vicepreședinta PUN, Ana Guțu.

„PUN se vede într-o majoritate parlamentară occidentală și într-un arc guvernamental românesc. Ne dorim ca împreună cu România să depășim această perioadă pandemică și post pandemică. Ne dormim să ridicăm economia, să ne conectăm la infrastructura românească, să avem gaze naturale și energia electrică din România, să avem un spațiu comunicațional comun cu România. Ne dorim ca sistemul educațional din Republica Moldova și cel de sănătate să fie conectat la posibilitățile instituționale ale României. Ne dorim digitalizarea sistemului de administrație publică. Toate acestea vor fi posibile doar dacă PUN va fi parte a viitoarei guvernări”, a mai spus Ana Guțu.

Menționăm că până în prezent, Comisia Electorală a înregistrat 14 concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, iar alte 3 dosare se află în proces de examinare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: