Patru militari ruși au fost răniți la Breansk, în urma exploziei unei mine
Full Article 2 minutes read

Patru militari ruși au fost răniți la Breansk, în urma exploziei unei mine

Un automobil al militarilor ruși a fost aruncat în aer de o mină, în timpul curățării teritoriului de lângă satul Sușanî din regiunea Breansk. În urma incidentului, patru membri ai Gărzii Naționale au fost răniți. Acest lucru a fost anunțat pe canalul de Telegram al șefului Comitetului Dumei de Stat ruse pentru politica informațională, Alexandr Hinștein, scrie news.zerkalo.

„În timpul curățării teritoriului din apropierea satului Sușană, o mașină a Gărzii Ruse a fost aruncată în aer de o mină. Patru gardieni ruși: trei angajați ai Bryansk SOBR (comandantul compartimentului de luptă, doi luptători) și un specialist în explozibili al OMON au primit răni minore de schije. Viața acestora nu este în pericol”, a scris Hinștein.

Potrivit deputatului rus, Garda Rusă a efectuat o operațiune de curățare în satul Liubecianî și a participat la curățarea teritoriului satului Sușanî.

Amintim că, Consiliul de Securitate al Rusiei se va convoca într-o ședință extraordinară pe 3 martie. Declarația a fost făcută de către purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, în data de 2 martie, după ce guvernatorul regiunii Alexandr Bogomaz a declarat că au fost înregistrate două atacuri cu dronă timp de trei zile. Moscova susține că în regiune ar fi ajuns diversioniști ucraineni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: