PDM, după ce PSD Moldova s-a mutat în sediul lor: „Parteneriatul a căpătat o nouă amploare”
Full Article 2 minutes read

PDM, după ce PSD Moldova s-a mutat în sediul lor: „Parteneriatul a căpătat o nouă amploare”

Partidul Democrat din Moldova (PDM) anunță că parteneriatul cu PSD Moldova a căpătat „o nouă amploare”, după ce formațiunea politică s-a mutat în sediul PDM, la sfârșitul lunii august, curent. Într-un comunicat de presă emis, PDM anunță că în luna octombrie ar urma să se desfășoare o reuniune a primarilor PDM şi PSD din România. În cadrul evenimentului, care va avea loc la Chișinău, ar urma să fie lansate mai multe proiecte comune.

„Cele două partide împărtășesc același valori social-democrate europene şi fac parte din aceeași familie politică europeană şi internațională: Partidul Socialiștilor Europeni (PES) şi Internaționala Socialistă”, se arată în comunicatul emis de PDM.

Precizăm că membrii Consiliului Politic Național al PDM  s-au întrunit astăzi, 17 septembrie, în ședință. În cadrul acesteia, a fost făcut bilanțul activității formațiunii politice în decursul ultimului an şi stabilite prioritățile pentru viitor. În cadrul ședinței, a fost decisă și data în care congresul formațiunii se va reuni – 20 noiembrie.

Amintim că Oficiul pentru Republica Moldova a PSD România a fost inaugurat pe 25 august, curent. Și-a deschis ușile pentru noul sediu Partidul Democrat din Moldova (PDM). Președinta interimară a PDM, Monica Babuc, declara atunci că spațiul a fost oferit în baza  acordului dintre PSD și PDM, semnat la 19 mai 2021.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: