Pe plajele din Odesa au fost construite garduri pentru ca oamenii să nu poată intra în mare
Full Article 50 second read

Pe plajele din Odesa au fost construite garduri pentru ca oamenii să nu poată intra în mare

Pe plajele din Odessa au apărut garduri, împiedicându-se astfel accesul oamenilor în mare. Decizia a fost luată de Serviciul de Stat de Urgență.

„Nu se va deschide nicio plajă de pe teritoriul regiunii Odessa. În prezent, plaja este o linie de apărare, nu o zonă de recreere„, a declarat Marina Martienko, speakerul Direcției principale a Serviciului de Stat de Urgență din regiunea Odesa. Ea a menționat că plajele din regiune sunt periculoase, deoarece valurile ar putea aduce periodic minele la mal.

Mai mult, în acest sezon, se interzice și scăldatul în lacuri și râuri, inclusiv, pentru că înainte de începerea perioadei estivale, aceastea nu au fost inspectate corespunzător.

Ultimul incident tragic de pe plaja Odesa avut loc pe 2 iulie, atunci când o persoană a decedat, iar alta a fost rănită în urma exploziei unei mine.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: