Persoanele cu dizabilități locomotorii severe ar putea fi scutite de plata pentru întreținerea ascensoarelor
Full Article 40 second read

Persoanele cu dizabilități locomotorii severe ar putea fi scutite de plata pentru întreținerea ascensoarelor

Persoanele cu dizabilități locomotorii severe vor fi scutite de plățile pentru întreținerea ascensoarelor și energia electrică utilizată pentru funcționarea acestora. Proiectul de modificare a Legii cu privire la locuințe va fi prezentat pentru adoptare în plenul Legislativului.

Pe 28 iunie, Comisia economie, buget și finanțe a aprobat raportul la proiect pentru lectura a doua, finală, cu unanimitate de voturi.

Autorul inițiativei legislative este președintele Comisiei protecție socială, sănătate și familie, Dan Perciun. Deputatul argumentează că proiectul va oferi persoanelor cu dizabilități severe ale aparatului locomotor imobilizate la pat dreptul de a beneficia de scutiri pentru serviciile pe care nu le pot utiliza.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: