Peste 100 de veterani au solicitat ajutor la linia telefonică lansată de Ministerul Apărării
Full Article 2 minutes read

Peste 100 de veterani au solicitat ajutor la linia telefonică lansată de Ministerul Apărării

Ministerul Apărării a primit deja peste 100 de solicitări la linia telefonică „Veteran”, menită să ajute participanții la conflicte armate și familiile acestora. Într-o postare publicată pe 6 mai pe pagina sa de Facebook, ministrul Apărării, Alexandru Pînzari, a anunțat că au fost soluționate 90% dintre solicitări.

„Am primit deja peste o sută de solicitări, la care colegii mei au reacționat operativ, reușind să soluționeze 90 la sută din solicitări, în cel mai scurt timp posibil. Cu suportul administrațiilor publice locale, a voluntarilor și reprezentanților Asociației veteranilor, ne-a reușit să îi ajutăm. Vin cu un apel, repetat, către veterani să ne contacteze oricând pentru a ne informa despre problemele cu care se confruntă!”, a scris ministrul Apărării.

Prin lansarea liniei telefonice "Veteran" ne-am propus să minimizăm expunerea veteranilor și văduvelor acestora la…

Geplaatst door Alexandru Pînzari op Dinsdag 5 mei 2020

Amintim că, pe 15 aprilie, Ministerul Apărării a anunțat despre lasarea liniei telefonice Veteran. Participanții conflictelor armate și familiile acestora pot solicita ajutor privind procurarea de produse alimentare; medicamente; asigurarea cu poliță medicală gratuită;
transportarea la spital, etc.

Aceștia pot apela la cu următoarele numere de telefon: 022 25 20 65, 022 25 21 78, (de luni până vineri, între orele 8.00-17.00) și la un număr de telefon mobil: 060705138, valabil 24 de ore din 24.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: