Peste 400 de morți în urma infecției cu COVID-19. Încă patru bărbați și trei femei au fost răpuși
Full Article 2 minutes read

Peste 400 de morți în urma infecției cu COVID-19. Încă patru bărbați și trei femei au fost răpuși

În Republica Moldova au fost înregistrate încă 7 decese în urma infecției cu COVID-19. Potrivit unui comunicat publicat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, bilanțul morților a ajuns la 406.

Deces 400: Femeie de 66 ani. Internată la data de 8 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 401: Bărbat de 45 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 4 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 402: Bărbat de 60 ani, din raionul Cahul. Internat la data 10 iunie, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică, insuficiență cardiacă.

Deces 403: Bărbat de 70 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 3 iunie, la Spitalul Clinic Bălț. Comorbidități: edem cerebral, fibrilație atială cronică, cardiopatie mixtă.

Deces 404: Femeie de 63 ani, din raionul Fălești. Internat la data de 2 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială.

Deces 405: Femeie de 71 ani, din raionul Rîșcani. Internată în stare gravă, la data de 12 iunie, la Spitalul Raional Rîșcani. Comorbidități: diabet zaharat decompensat formă gravă, obezitate.

Deces 406: Bărbat de 59 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 1 iunie, la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: ciroză hepatică, pancreatică cronică.

Astfel, pe parcursul zilei de 14 iunie au fost înregistrate 8 decese în rândul pacienților infectați cu noul coronavirus: unul pe parcursul nopții și 7 pe parcursul zilei.

De asemenea, au fost înregistrate alte 281 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 11740 cazuri.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: