Petrecere cu final tragic în orașul american Colorado Springs. Șapte persoane au murit, inclusiv atacatorul
Full Article 2 minutes read

Petrecere cu final tragic în orașul american Colorado Springs. Șapte persoane au murit, inclusiv atacatorul

Șapte persoane au murit în urma unor focuri de armă care s-au produs la o petrecere din orașul american Colorado Springs, statul Colorado. Inițial, poliția a anunțat 6 victime.

Incidentul s-a produs după ora locală 00:18. Sosiți la fața locului, polițiștii au descoperit șase adulți împușcați mortal. Un alt bărbat a fost transportat la spital în stare gravă. Ulterior, acesta a decedat.

Potrivit primele informații, focurile de armă au fost trase într-o remorcă la o parcare pentru „case pe roți”, în timp ce una dintre victime își sărbătorea ziua de naștere. La eveniment participau inlusiv copii.

Împușcăturile au fost făcute de către iubitul uneia dintre tinerele care au decedat. Ulterior, atacatorul s-a sinucis. Printre victime nu sunt minori.

În ajun, trei persoane au fost rănite în timpul unor împușcături care s-au produs în Times Squar, o  intersecție comercială importantă din cartierul Manhattan al orașului New York. Victimele sunt două femei și o fetiță de patru ani. Tot ieri, focuri de armă au fost înregistrate în centrul comercial Aventura Mall din Florida. Potrivit poliției, incidentul a avut loc într-un magazin, în urma unui conflict dintre cumpărători. La un moment dat, unul dintre participanți a scos arma și a deschis focul. În rezultat, trei persoane au fost rănite.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: