Petrecere cu muzică și chiote într-un birou de la PCCOCS. Reacția Procuraturii Generale (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Petrecere cu muzică și chiote într-un birou de la PCCOCS. Reacția Procuraturii Generale (VIDEO)

Câţiva angajaţi ai Procuraturii pentru Combaterea Crimei Organizate şi Cazuri Speciale (PCCOCS) au fost surprinşi în timp ce dădeau o petrecere improvizată într-un birou de serviciu. Aceștia au fost surprinşi vinerea trecută, în jurul orei 19:00.

Procuratura Generală a anunțat pe 10 martie că a luat act de materialului jurnalistic, întitulat „Petrecere cu muzică și chiote într-un birou de la PCCOCS”, realizat de reporterii Anticorupție.md și a dispus inițierea unei cercetări de serviciu în privinţa angajaților vizați în articol.

„Procuratura se delimitează de activitățile ce nu se circumscriu normelor disciplinare sau constituie încălcări ale Codului de etică al procurorului. Despre rezultatele controlului de serviciu, Procuratura va informa suplimentar,” se arată într-o notă informativă emisă de procuratură.

Menționăm că câţiva angajaţi ai PCCOCS au fost surprinşi  în timp ce dădeau o petrecere improvizată într-un birou de serviciu. Petrecăreţii ar fi consuumat şi alcool, lucru interzis de Codul Muncii, dar şi de un ordin al procurorului general, care datează din noiembrie 2009.

Ajunşi la faţa locului, reporterii au constatat că petrecerea se dădea în unul din birourile de la etajul zero din partea din spate a clădirii PCCOCS. Geamurile de la birou erau deschise şi răsuna muzica. Printre jaluzele, în birou au fost observaţi doi bărbaţi şi două femei. Aceştia ţineau în mână pahare în care era un lichid de culoare cafenie, asemănător divinului.

Când au observat că sunt filmaţi din afară, unul din petrecăreţi a închis geamul şi a stins lumina.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: