Piața Centrală va fi temporar închisă pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19
Full Article 2 minutes read

Piața Centrală va fi temporar închisă pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19

Activitatea Pieței Centrale va fi temporar suspendată. Mai exact, aceasta se va închide începând cu ziua de luni, 16 martie. Despre acest lucru a anunțat edilul capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe Facebook.

Potrivit lui Ceban, o decizie în acest sens a fost luată în cadrul şedinţei Comisiei municipale privind situaţiile excepţionale, care a avut loc astăzi, 13 martie.

„O altă acţiune importantă în prevenirea răspândirii virusului de tip nou este închiderea pentru o perioadă a Pieţei Centrale din Chişinău. Și vom recomanda și altor piețe să facă același lucru”, a declarat Ceban.

Potrivit acestuia, va fi sistată activitatea cantinelor sociale şi va fi asigurată livrarea bucatelor acasă. De asemenea, va fi intensificată campania de informare cu privire la măsurile de prevenire a virusului COVID-19.

„Vom instala panouri informative la scară largă. Mesaje informaţionale vor fi plasate inclusiv pe ecranele mari LED, panouri mici, light boxuri şi la staţiile de aşteptare a transportului public, pe internet şi la TV”, a mai scris Ceban.

Menționăm că în Republica Moldova au fost confirmate șase cazuri de infectare cu COVID-19. De asemenea, 7 314 persoane se află sub monitorizare la domiciliu de către medicul de familie. În același timp, 39 de persoane sunt suspectate de infecție cu COVID-19.

 

 

 

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: