Vremea în Moldova în weekend: Nori, ploi de scurtă durată și maxime mai mici decât săptămâna trecută
Full Article 2 minutes read

Vremea în Moldova în weekend: Nori, ploi de scurtă durată și maxime mai mici decât săptămâna trecută

În weekend, pe 6 și 7 aprilie, vremea va fi instabilă în Republica Moldova. În unele localități se așteaptă ploi de scurtă durată, cu descărcări electrice. În timpul zilei, temperaturile vor fi cuprinse între 17 și 23 °C. Informațiile au fost confirmate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS). 

Potrivit meteorologilor, în weekend se așteaptă vreme instabilă. Vor avea loc ploi de scurtă durată în a doua jumătate a zilei de sâmbătă și până duminică seara. În unele regiuni sunt posibile furtuni.

Vântul va sufla moderat, dar în timpul furtunilor există posibilitatea ca rafalele să se intensifice.

Pe 6 aprilie, în nordul țării se vor înregistra până la 17°C în timpul zilei. În perioada nocturnă, temperatura aerului va coborâ până la 8°C. În raioanele centrale, mercurul din termometre va indica 22°C ziua și 9°C noaptea. La sud, în perioada diurnă, vor fi 23°C. Iar noaptea meteorologii prognozează 11°C.

Pe 7 aprilie, în raioanele nordice se așteaptă 17°C în timpul zilei și 7°C – noaptea. În partea centrală a Republicii Moldova, termometrele vor arăta până 19°C pe timp de zi, iar noaptea circa 11°C. În raioanele sudice, în timpul zilei, vor fi până la 21°C. Iar noaptea, temperatura aerului se va răci până la 12°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: