Podurile de pe drumul național Chișinău-Orhei-Bălți, în reparație
Full Article 1 minutes read

Podurile de pe drumul național Chișinău-Orhei-Bălți, în reparație

Pe drumul național R6 Chișinău-Orhei-Bălți au loc lucrări de reabilitare a podurilor. Lucrările de reabilitare drumului, aflate în proces de execuție, au fost conservate parțial pentru perioada rece, iar lucrările de reparație a podurilor sunt posibile în condițiile meteorologice curente. Despre aceasta a anunțat Administrației de Stat a Drumurilor (ASD) pe 21 ianuarie într-un comunicat emis presei.

,,Administrația monitorizează sistematic starea șantierelor de lucru pentru a asigura o circulație rutieră fluidă a mijloacelor de transport, fără dificultăți, în condiții de iarnă. Conlucrăm eficient cu antreprenorul și acordăm suportul necesar, astfel încât reabilitarea drumului național R6 să se încheie până în luna martie a anului 2022’’, a comunicat directorul general interimar al ASD, Veaceslav Potop.

Proiectul cu o valoare de 36 milioane de euro prevede reparația părții carosabile a traseului național, reconstrucția a 10 poduri, consolidarea și stabilizarea terasamentului pentru prevenirea alunecărilor de teren în regiunea de ocolire a orașului Sîngerei.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: