UPDATE Poliția a fost anunțată că Aeroportul Chișinău, Judecătoria Buiucani și Curtea de Apel ar fi minate. Alertă – falsă 
Full Article 40 second read

UPDATE Poliția a fost anunțată că Aeroportul Chișinău, Judecătoria Buiucani și Curtea de Apel ar fi minate. Alertă – falsă 

Poliția Republicii Moldova anunță că a fost sesizată că sediile Judecătoriei Buiucani, Curții de Apel și a Aeroportului Internațional Chișinău ar fi minate. La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 11:00.

„Poliția a fost sesizată prin 3 apeluri telefonice de la același număr”, comunică oamenii legii. Se menționează că la fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate.

UPDATE: Alertele cu explozive anunțate astăzi s-au dovedit a fi false. În urma verificărilor nu au fost depistate obiecte interzise ori explozibile. Poliția întreprinde acțiuni de identificare a persoanei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: