Premieră mondială. În cadrul unei universități din Kiev va apărea „facultatea TikTok”
Full Article 1 minutes read

Premieră mondială. În cadrul unei universități din Kiev va apărea „facultatea TikTok”

Pentru prima oară în lume, în cadrul unei instituții superioare de învățământ va apărea „facultatea TikTok”. Se va întîmpla în cadrul Universității de Artă și Cultură din Kiev, Ucraina, scrie portalul zn.ua pe 15 septembrie. Inițiativa a fost anunțată de rectorul instituției, Mihail Poplavskii.

„Astăzi, TikTok este un fenomen media, cea mai populară rețea de socializare printre tineri! Misiunea mea este să „ucrainizez” TikTok-ul, să conduc tinerii creativi, ambițioși și cu perspectivă, care vor crea noua istorie a Ucrainei!”, a menționat Poplavskii.

Rectorul Universității de Artă și Cultură din Kiev a precizat că studenții vor fi inițiați „de la zero”, iar la finalul cursului vor obține diplome. Detalii despre conținutul programului de studii și materiile din cadrul facultății nu au fost dezvăluite.

„Lumea se dezvoltă într-un ritm rapid, apar noi rețele sociale, însă TikTok-ul conduce. Dacă vreți să fiți lideri, atunci TikTok este pentru voi. Trebuie să vă dezvoltați, să creați propriul brand, iar noi vă vom ajuta”, a menționat și șefa secției cultură-artă din cadrul Universității, Lilia Mojaeva.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: