Premierul Ion Chicu invită miniștrii din guvernele Filip și Sandu într-o ședință comună
Full Article 2 minutes read

Premierul Ion Chicu invită miniștrii din guvernele Filip și Sandu într-o ședință comună

Începând de astăzi, 3 februarie, executivul lansează desfășurarea ședințelor lărgite ale Colegiilor ministerelor, iar pentru că anul trecut, Republica Moldova a avut trei guverne, toți miniștrii din cabinetele conduse de Pavel Filip și Maia Sandu vor primi invitații de a participa. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu, pe pagina sa de Facebook

„De exemplu, pentru ședința de mâine (3 februarie, NM) de la Ministerul Finanțelor a fost expediată invitație pentru Dna Natalia Gavrilița, ex- ministru în guvernul Sandu. Bineînțeles, voi participa și eu la ședință mâine, dar și la toate celelalte Colegii”, a scris Ion Chicu.

Șeful executivului a mai prezentat informații despre situația bugetară a Republicii Moldova, la sfârșitul lunii Ianuarie 2020 (în comparație cu ianuarie 2019):

„În total, veniturile Bugetului Public Național in Ianuarie 2020 le depășesc pe cele din anul trecut cu circa 600 mln.lei. (15,4%). Veniturile administrate de Servicul Fiscal au crescut cu circa 14,6%, cele ale Serviciului Vamal cu 16%. Soldurile în Contul Unic Trezorerial constituie peste 4,6 miliarde lei, inclusiv circa 1,2 miliarde lei aparținând APL”, a remarcat Chicu.

Stimați Prieteni!Reușim sau nu prea, dar echipa noastră încearcă să fie cât posibil de transparentă în tot ce face….

Geplaatst door Ion Chicu op Zondag 2 februari 2020

Precizăm că Natalia Gavrilița nu a anunțat, deocamdată, dacă va accepta invitația premierului Ion Chicu. Ședința va avea loc la ora 10.00.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: