Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, vine la Chișinău
Full Article 50 second read

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, vine la Chișinău

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, vine la Chișinău. Acesta va întreprinde o vizită de lucru în Republica Moldova pe 11 noiembrie. Informația a fost confirmată de către serviziul de presă al Parlamentului European. 

Potrivit agendei publicate, președinta Parlamentului European se va întâlni la Chișinău cu șefa statului, Maia Sandu. Ulterior cele două vor avea o conferință de presă comună. 

Mai mult, Roberta Metsola va avea un discurs în plenul Parlamentului Republicii Moldova.

Totodată, oficiala va avea și o întrunire cu șeful legislativului, Igor Grosu, dar și cu prim-ministra Natalia Gavrilița.

La final de vizită, Metsola se va discuta cu studenții la Europa Café.

Amintim că pe 9 octombrie într-o vizită oficială sosește președinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen va efectua o vizită în Republica Moldova, la mijlocul săptămânii viitoare. Un anunț în acest sens a fost făcut pe Twitter.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: