Președintele Parlamentului Igor Grosu efectuează o vizită la București 
Full Article 30 second read

Președintele Parlamentului Igor Grosu efectuează o vizită la București 

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Igor Grosu efectuează o vizită în România. Oficialul moldovean se află pe 15 ianuarie la București. 

Potrivit serviciului de presă al Parlamentului moldovean, Grosu va participa la București la evenimentele dedicate Zilei Culturii Naționale.

Menționăm că pe 15 ianuarie este marcată Ziua Națională a Culturii atât în Republica Moldova, cât și în România. Tot astăzi se împlinesc 173 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: