Președintele Parlamentului Igor Grosu efectuează o vizită la București 
Full Article 30 second read

Președintele Parlamentului Igor Grosu efectuează o vizită la București 

Președintele Parlamentului Republicii Moldova Igor Grosu efectuează o vizită în România. Oficialul moldovean se află pe 15 ianuarie la București. 

Potrivit serviciului de presă al Parlamentului moldovean, Grosu va participa la București la evenimentele dedicate Zilei Culturii Naționale.

Menționăm că pe 15 ianuarie este marcată Ziua Națională a Culturii atât în Republica Moldova, cât și în România. Tot astăzi se împlinesc 173 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: