Prețul benzinei scade sub 26 lei. Cât vor achita marți șoferii pentru carburanți
Full Article 40 second read

Prețul benzinei scade sub 26 lei. Cât vor achita marți șoferii pentru carburanți

Prețul benzinei scade sub 26 de lei. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat noile prețuri plafon pentru ziua de marți, 16 august.

Astfel, în data de 16 august, un litru de benzină va costa cu 25 de bani bani mai puțin, adică 25 de lei și 98 de bani. Și motorina se va ieftini cu opt bani și se va vinde la pompă cu cel mult 25 lei şi 65 de bani.

De menționat că prețurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard se stabilesc de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică în baza Metodologiei de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: