Prețuri mai mici la carburanți: Cât vor costa mâine benzina și motorina
Full Article 50 second read

Prețuri mai mici la carburanți: Cât vor costa mâine benzina și motorina

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) informează astăzi, 19 septembrie, despre o nouă ieftinire nesemnificativă a prețului de comercializare a carburanților.

Astfel, ANRE a stabilit pentru un litru de benzină standard cu cifra octanică A95 plafonul de 24 de lei şi 11 bani, ceea ce reprezintă o scădere cu 3 bani per litru.

De mâine, pentru un litru de motorină, șoferii vor trebui să plătească cel mult 26 de lei şi 67 de bani, adică cu 23 bani mai puțin.

De menționat că, prețurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard se stabilesc de către Agenția Naționala pentru Reglementare în Energetică în baza Metodologiei de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: