Prim-ministra Danemarcei vine la Chișinău. Va avea o discuție cu Maia Sandu
Full Article 40 second read

Prim-ministra Danemarcei vine la Chișinău. Va avea o discuție cu Maia Sandu

Prim-ministra Danemarcei, Mette Frederiksen, vine într-o vizită de lucru la Chișinău. Mâine, oficialul din Georgia se va întâlni cu președintele Republicii Moldova Maia Sandu.

Șefa guvernului danez va face o scurtă oprire în Republica Moldova în cadrul vizitei sale în Ucraina. După întrevedere, la ora 09:10, vor susține o conferință de presă comună.

Evenimentul va avea loc la Președinție.

Mette Frederiksen este o politiciană daneză, care deține funcțiile de prim-ministru al Danemarcei din iunie 2019 și lider al social-democraților din iunie 2015. Este cea de-a doua femeie care deține aceste funcții și este, de asemenea, cel mai tânăr prim-ministru din istoria Danemarcei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: