Prima stație sport de autobuz din România. Primești bilet dacă faci 20 de genuflexiuni
Full Article 2 minutes read

Prima stație sport de autobuz din România. Primești bilet dacă faci 20 de genuflexiuni

În orașul Cluj din România a fost instalată o stație de autobuz inteligentă. Oamenii au șansa de a câștiga un bilet de autobuz într-un mod sănătos și gratuit, doar dacă fac 20 de genuflexiuni, scrie Ziua de Cluj.

Tichetul se numește simbolic „Biletul de sănătate” și va fi valid pentru o călătorie în rețeaua de transport public a orașului, în zona urbană. Stația sportivă inteligentă inaugurată miercuri este amplasată în stația de autobuz Memorandumului Sud și va funcționa timp de 2 săptămâni.

Clujenii pot obține „Biletul de sănătate” zilnic, în intervalul 05:00-23:00. Cei care fac corect 20 de genuflexiuni în fața unui roboțel, într-un timp limită de 2 minute, primesc pe loc, de la tonomat, un bilet de autobuz. Softul aparatului ce emite biletul identifică, printr-o cameră video, genuflexiunea făcută de participant și numără repetările.

Contravaloarea biletelor emise în cele două săptămâni de campanie este susținută de Sports Festival. Mișcarea aleasă este una de bază, ușor de realizat, cu aport benefic major pentru persoana care introduce în rutina zilnică acest exercițiu. Organizatorii au mai precizat că este un proiect pilot, iar dacă va avea succes va fi implementat în mai multe orașe.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: