Prima vizită în teritoriu a premierului Dorin Recean. Va avea loc mâine
Full Article 40 second read

Prima vizită în teritoriu a premierului Dorin Recean. Va avea loc mâine

Prima vizită a premierului Dorin Recean în teritoriu va avea loc pe 21 februarie în raionul Fălești. Prim-ministru unde va avea întrevederi de lucru cu reprezentanții autorităților administrației publice locale, serviciilor desconcentrate, antreprenorilor în domeniul agriculturii.

Purtătorul de cuvând al Guvernului, Daniel Vodă, invită reprezentanții mass-media, inclusiv locale din nordul țării să se alăture vizitei, inclusiv la declarațiile premierului de totalizare a vizitei după ora 13:30 la Consiliul raional Fălești.

Amintim că, Dorin Recean spune că în această săptămâna va avea și prima sa vizită în afara țării, pe care o va efectua în România.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: