Primăria capitalei împrumută 261 mln de lei de la o bancă comercială, pentru achiziția a 100 de autobuze
Full Article 2 minutes read

Primăria capitalei împrumută 261 mln de lei de la o bancă comercială, pentru achiziția a 100 de autobuze

Consiliul municipal Chișinău a aprobat, pe 20 octombrie, un proiect de decizie privind contractarea de către municipalitate a unui împrumut în valoare de 261 milioane de lei. Banii vor fi utilizați pentru procurarea a 100 de autobuze de către Î.M. ,,Parcul Urban de Autobuze”. 

x

Potrivit primăriei, dintre toate ofertele prezentate de băncile comerciale, B.C. ,,Moldova-Agroindbank” S.A. ar fi oferit cele mai avantajoase condiții pentru finanțare. Termenul de rambursare este de șapte ani cu o perioadă de graţie de 12 luni.

Amintim că Primăria municipiului Chișinău a desemnat compania producătoare „ISUZU Anadolu Otomotiv Sanazii ve Ticaret”, câștigătoarea licitației pentru livrarea a 100 de autobuze care vor fi puse în circulație pe străzile din capitală.

Aceasta a oferit prețul de 156 400 dolari pentru o unitate de transport, echivalentul a 132 300 euro. De asemenea, compania câștigătoare a oferit garanție de 5 ani pentru lotul de autobuze.

Totodată, pe perioada de garanție, producătorul își asumă responsabilitatea să asigure gratuit deservirea autobuzelor conform tuturor normativelor: serviciul schimb de uleiuri, lubrefianți, filtre, etc.; deservirea aparatelor de aer condiționat, alte piese și materiale consumabile necesare.

Criteriul de bază de care a ținut cont Grupul de lucru la alegerea ofertantului, a fost raportul calitate – preț, propus de producător, precum era stipulat în caietul de sarcini.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: