„Primăria Chișinău este una dintre cele mai corupte instituții”. Ceban vrea ca funcționarii să fie verificați de ANI
Full Article 1 minutes read

„Primăria Chișinău este una dintre cele mai corupte instituții”. Ceban vrea ca funcționarii să fie verificați de ANI

Primarul capitalei, Ion Ceban, susține că Primăria Chişinău este una din cele mai corupte instituţii de stat. Edilul a participat astăzi, 10 ianuarie, la ședința Agenției Naționale de Integritate și a solicitat reprezentanților instituției să includă Primăria municipiului Chișinău în zona de risc, astfel încât pe parcursul anului curent funcționarii din cadrul acesteia să fie verificați în mod prioritar, scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

„Studiile arată că Primăria Chişinău este una din cele mai corupte instituţii de stat. Obiectivul nostru și al meu personal este să diminuăm la maximum acest fenomen prin digitalizarea serviciilor oferite cetăţenilor. Acest lucru ar reduce birocrația și corupția în administraţia publică locală. Ne dorim ca primăria capitalei să devină o fabrică mare de servicii calitative și o instituție transparentă”, a mai scris Ceban.

Primarul capitalei a mai precizat că, printre obiectivele municipalității, se numără elaborarea și semnarea unui acord de parteneriat dintre primărie și Centrul Național Anticorupție, precum și modificarea cadrului legal pe domenii de interes în scopul combaterii corupției la nivel municipal.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: